Website

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ze worden zowel in het dagelijks leven als het bedrijfsleven intensief gebruikt. Maar hoe kunt u zich online onderscheiden van uw concurrenten? Heeft u er bijvoorbeeld ooit bij stil gestaan hoe u het beste wordt gevonden via Google? Gowide neemt u aan de hand en geeft een kijkje in de wereld van het internet. Samen zorgen we ervoor dat u online vindbaar wordt met uw eigen visuele identiteit.

Wilt u uw website waar dan ook ter wereld up-to-date houden? Ook dat kan! Gowide maakt gebruik van het geavanceerde WordPress CMS met talloze uitbreidingsmogelijkheden. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS waarmee men een weblog kon maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het gebruikt voor de meest geavanceerde websites.

Heeft u vragen met betrekking tot de vindbaarheid in Google? Of wilt u mobiel vindbaar worden met de responsive website van Gowide? Neem contact op voor en kennismakingsgesprek en we helpen u graag verder!